Z vepřového

Vepřové kotlety na medu

Vepřové kotlety na medu
  Vepřové kotlety na medu 120 minut   Ingredience Vepřové...

—————

Vepřová na paprice

Vepřová na paprice
  Vepřová na paprice Suroviny: Cca 500g vepřového masa(na guláš) 1velká cibule olej pepř , sůl,  3-4lžíce mleté kvalitní papriky 2 kostky extrasilný bujón 250 ml smetany na vaření citronka(citronová šťáva) hl. mouka + voda za...

—————

Vepřová rolka AQ

Vepřová rolka AQ
• 1 vepřová rolka AQ • zeleninový vývar na podlévání • 400 g mražených špenátových listu • 2 vetší lžíce másla • 2 vetší cibule • 2–3 stroužky česneku • sůl, pepř • 2 lžíce smetany ke zjemnění • chlupaté knedlíky k_podávání – recept najdete v katalogu: Chlupaté knedlíky   Vepřovou...

—————

Čínské jarní závitky CHAO DO

Čínské jarní závitky CHAO DO
          Čínské jarní závitky CHAO DO ...

—————

Řízky naruby

Řízky naruby
Řízky naruby Postup přípravy receptu Vepřové maso nakrájíme na plátky, omyjeme, osušíme a rozklepeme. Potom maso osolíme a opepříme. Kdo chce, může maso potřít utřeným česnekem. Nejdříve řízky upěchujeme ve strouhance, potom obalíme ve vejci a smažíme v rozpáleném tuku dozlatova. Podáváme s...

—————

Řízky naruby s anglickou slaninou

Řízky naruby s anglickou slaninou
Řízky naruby s anglickou slaninou   Postup přípravy receptu Větší cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a prolisujeme. Naklepeme řízky, osolíme, po jedné straně opepříme po druhé potřeme česnekem. Takto připravené řízky obalíme nejdřív ve strouhance, potom v...

—————

Vepřová plec na pivě

Vepřová plec na pivě
Vepřová plec na pivě Postup přípravy receptu Větší cibule očistíme a nasekáme najemno. Maso očistíme a nakrájíme na kostky nebo můžeme nechat plátky. Tvrdý chléb nastrouháme. V hrnci rozehřejeme máslo. Vsypeme cibuli a smažíme ji téměř dohněda. Pak přidáme maso, důkladně jej orestujeme,...

—————

Vepřo knedlo zelo

Vepřo knedlo zelo
Vepřo knedlo zelo Maso omyjeme a osušíme. Posléze jej osolíme a posypeme kmínem, takto jej vložíme do vymaštěného pekáče a posypeme nakrájenou cibulí. Podlijeme vodou nebo vývarem a pečeme (na vysoké teplotě) přibližně hodinu a půl. Maso průběžně přeléváme výpekem a podléváme, tak aby se...

—————


Kontakt

Uvar-upec


Dobrou chuť! 


Vaše jakákoliv zpráva nebo připomínka přijde k nám, kliknete-li na výše uvedenou e-mailovou adresu.


Ahoj. Toto jsou webstránky s recepty, podle kterých vaří a peče moje žena.     

 

Některé recepty i obrázky jsou převzaté, slouží k inspiraci a k okamžitému nápadu, co právě uvařit nebo upéci k všeobecné spokojenosti. 


Poučení: V menu si vyber na co máš chuť, pak klikej! Chcete-li si vybrat recept, stačí si kliknout na  menu obrázek nebo nadpis nebo v rubrice  štítky na požadované. Poté kliknout na odkaz.

nebo prostě napsat do hledat

 podle kategorie z katalogu vyhledat v menu  nebo rovnou název