Vánoční rybí polévka

Nejdříve dělám za B (uvařím kapra nebo filé s cibulí a kořením a nechám vychladnout, maso se obere a vývar přecedí)

pak nakrájenou cibulku a nahrubo nastrouhanou zeleninu osmahnu na oleji nebo s máslem (je to chutnější), pak se přidá trochu mouky (může být i polohrubá).

může se osmažit jen zelenina bez mouky a pak zalít vodou, přidat vývar, obrané maso a vnitřnosti a zahustit až nakonec hotovou jíškou a ještě krátce povařit, přidat sůl nebo vegetu a špetku kari koření (stáhne rybí pachuť)

 

 

 


Kontakt

Uvar-upec


Dobrou chuť! 


Vaše jakákoliv zpráva nebo připomínka přijde k nám, kliknete-li na výše uvedenou e-mailovou adresu.


Ahoj. Toto jsou webstránky s recepty, podle kterých vaří a peče moje žena.     

 

Některé recepty i obrázky jsou převzaté, slouží k inspiraci a k okamžitému nápadu, co právě uvařit nebo upéci k všeobecné spokojenosti. 


Poučení: V menu si vyber na co máš chuť, pak klikej! Chcete-li si vybrat recept, stačí si kliknout na  menu obrázek nebo nadpis nebo v rubrice  štítky na požadované. Poté kliknout na odkaz.

nebo prostě napsat do hledat

 podle kategorie z katalogu vyhledat v menu  nebo rovnou název